Kõik on alles!

posted in: Uudised 0

Kuu aega kaugõpet on kasvatanud peamiselt tahtejõudu. Iseseisvalt aega planeerima oleme ka palju paremini õppinud. Arvatavasti on ju teist sama palju veel ees. Ükskord saab kriis siiski läbi ja siis peavad muuseumikavas vajalikud teadmised-oskused olema kohe varnast võtta. Eks need kuluvad ära praegugi – et pühad oleksid ikka pühade moodi. Enamik leigareid jõudis suure munavärvimise, -veeretamise ja -koksimise kõrval, kodus muidugi, ka oma rahvarõivaid lähemalt uurida, korrastada ja selga passitada ning kui juba rõivad seljas, siis enesestmõistetavalt ka tantsida, laulda või pilli mängida. Nüüd on kohe tükiks ajaks jälle tugevam tunne.

Aktsiooniga #kõikonalles kogutud piltide paremiku avaldame asjaosaliste loal. Vaadake ise ja rõõmustame koos – kõik on alles!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga