Väikelaste rühma debüüt

posted in: Uudised 0

Eelmisel sügisel alustas Leigarites taas tööd uus väikelaste rühm. Midagi loogilisemat olnukski raske välja mõelda, sest meie seltsi oli viimase aasta-paari jooksul just parasjagu rühmatäis uusi lapsi sündinud, titeteki-uudiseidki sai hulganisti jagatud, näiteks siin ja siin.

Nii nagu Leigarite kõige esimene lasterühm 30 aastat tagasi, koosneb ka praegune väikelaste rühm enamikus põhirühma tantsijate ja teiste suuremate leigarite lastest, seejuures kuulub seltskonda mitu kolmanda põlve leigarit. Rühmake on nüüd pool aastat teisipäeva pärastlõunati õpetaja Illika juhatusel vanas tuttavas Liivaku lasteaia saalis koos elutarkusi nõutamas käinud. 24. veebruaril võeti ette esimene avalik ülesastumine, muidugi koos tantsijatest lapsevanematega.

Kolu kõrtsi tulid sel tähtsal päeval Eestile õnne ja edenemist soovima ka lasteaiarühm ja 1.-2. klassi rühm, kes said end pisikeste kõrval juba päris tegijatena tunda. Õpetajate Malle ja Sirje eestvedamisel sündis esivanemate lauludest, tantsudest ja mängudest terve tunni pikkune pidu.

Sille Kapperi tekst, Heigo Kendla fotod

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga