Leigarid Colombias

posted in: Uudised 0

2023. aasta aprillis-mais Colombias, Santiago de Cali linnas toimunud rahvusvahelisel folkloorifestivalil andsime 10 päeva jooksul 7 emotsionaalset kontserti erinevates kohtades, alates uhkest ooperiteatrist ja lõpetades kaubanduskeskusega, lisaks 2 õpituba. Olime nagu väikesed VIPid, keda saatis pidevalt relvastatud politseieskort, et külalised jõuaksid turvaliselt oma säravate etteastetega rohkearvulist ja elavat publikut rõõmustama, aga ka tutvuma Cali vaatamisväärsuste ja troopilise loodusega ning lihtsalt sooja kliimat ja seltskonda nautima. Leigarite seiklustest Colombias loe lähemalt meie tubli tantsija Margus Tali blogist.


Täname toreda koostöö eesti Eesti Folkloorinõukogu ja toetuse eest Eesti Kultuurkapitali ning Kultuuriministeeriumi.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga