Uute liikmete vastuvõtt 2022

posted in: Uudised 0

Uute tantsijate vastuvõtt on alanud! Leigaritest leiab sobiva trennirühma iga laps, noor, ema ja isa! Liituda saab ka laulurühma ja pillirühmaga. Trennid ja tunnid algavad 5. septembrist. Rohkem infot siin.

Algav hooaeg on suuresti tantsupeohooaeg: 2023. aasta kevadel ja suvel seisavad ees nii üleriigiline noorte tantsupidu kui Tallinna tantsupidu, kus Leigaritel on mitu rolli täita. Sügisel alustame koos kogu Eesti rahvatantsukogukonnaga ka rahvatantsujuhi, pikaaegse tantsupidude liikumise eestvedaja Ullo Toomi juubeliaastat.

Kevadel tähistame pärimustantsude koguja, uurija ja õpetaja, Leigarite esimese kunstilise juhi Kristjan Toropi sünniaastapäeva ning osaleme rahvusvahelisel pärimuspeol Baltica. Muidugi jätkuvad suvel ka Leigarite iganädalased esinemised Eesti vabaõhumuuseumis Rocca al Mares.

Tule trenni! Pildil õpetajad Helen, Mall ja Kadri XIII noorte tantsupeo “Sillad” seminaril augustis 2022.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga