Emadepäeva perekontsert
4. mail Männi pargis

posted in: Uudised 0

Perega koos on rahulik ja kindel olla. Pere ei jäta sind kunagi. Perekond hoolib ja hoolitseb.

Leigarid sarnanevad väga suure perekonnaga, kus on koos õed-vennad, emad-isad ja vanavanemad. Igaüks panustab ühistesse tegemistesse just enda võimete ja huvide järgi. Suuremad on väikestele eeskujuks, nooremad vanadele toeks. Õpime üksteiselt ja õpetame edasi, mida teame või oskame. Koos saavad ületatud raskused ning tähistatud tähtpäevad. Ka Mustamäe linnaosa sünnipäev!

Emadepäeva perekontserdil 4. mail kell 19 Männi pargis tantsime ja laulame sellest, miks perekond on tähtis. Kavva tuleb palju eriilmelist rahvatantsu ja -muusikat. Vaatamist-kuulamist jätkub igas vanuses huvilistele. Tule kindlasti kohale, saame tuttavaks – võibolla leiad ka endas leigari ja tahad näiteks juba sel sügisel meiega koos harjutama hakata!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga