Tited ja tekid 2020

posted in: Uudised 0

2020 oli Leigaritele titerikas aasta – kuus uus uut leigarilast on rõõmustamas maailma! Tere tulemast, Raju, Marite, Klaus, Markus, Susanna ja Sandra!

Kombekohaselt kinkisid Leigarid selgi aastal uutele tittedele ühistööna tehtud lapitekid. Eriline aasta ja eriline tekitegu. Seekord panime tekke kokku lausa kolmes eraldi grupis, et oleks tervisele ohutu ja et kõik ikka aasta lõpuks valmis jõuaks! Ka tekkide üleandmine oli isemoodi: kui tavaliselt kutsume emad-isad tittesid ette näitama ja tekke saama kas mõnele tähtsamale muuseumiesinemisele või Leigarite ühisesse jõulutrenni, siis sel aastal nii ei saanud. Saatsime hoopis tekipäkapikkude esindused detsembris väikeste leigarite ja nende peredega eraviisiliselt kohtuma.

Aitäh kõigile, kes oma head mõtted ja näpuosavuse tekilappide sisse heegeldasid! Aitäh ja maani kummardus teile, tekkide kokkupanijad Agnes, Elo, Gerli, Kai, Kati, Katrin, Margit, Marje, Merike, Pille, Sille, Tiina, Urve ja Ülle!

Kokku sai siia kena pildigalerii nii tekkide tööprotsessist kui nende üleandmisest.

Uued tited ja uued tekid juba uuel aastal!

Kirja pani titelapitekiprojektijuht Tuuli, pildid Gerli Jahimaa, Merike Männisalu ja Tuuli Keerbergi kaameratest.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga