Sina jõuad kaugemale

posted in: Uudised 0

Kontsertlavastus “Sina jõuad kaugemale” etendub veebis

Uute piirangute tõttu vahetab Kalev Järvela 60. sünnipäevaks loodav kontsertlavastus “Sina jõuad kaugemale” vormi ja esilinastub veebis 22. detsembril kell 19. Esilinastus on kõigile tasuta, pärast esilinastust jääb veebikontsert tervikuna järelvaadatavaks.

Salme kultuurikeskuses toimuma pidanud etenduse pileteid ostetakse tagasi kuni 12. detsembril kella 18ni, aadressil info@koidupuna.ee. Täname südamest, kui kaalute ka mõtet soetatud piletit mitte tagasi müüa, olles sellega toeks kogu ettevõtmisele. 

Müügile jääb toetajapilet hinnaga 35 € ning uuendusena on piletimüügikeskkonnas Fienta saadaval 5- ja 10-eurosed toetajapiletid, et soovi korral saaks igaüks ka veebilavastuse loomisele õla alla panna ning toetada juubilari elus ja loomingus tähtsate kollektiivide, Koidupuna ja Leigarite jätkusuutlikku toimimist.

Sina jõuad kaugemale

Kalev Järvela 60. sünnipäeva puhuks loodud kontsertlavastus “Sina jõuad kaugemale” sünnib Koidupuna ja Leigarite koostöös. 

Tähtis osa Kalev Järvela loomingulisest tööst ning tantsu õpetamisest on olnud tantsujuhtide koolitamine ja juhendamine. Nii nagu andsid talle võimaluse ennast teostada tema eeskujud ja õpetajad Kristjan Torop ja Mait Agu, nõnda on Kalev Järvela olnud toeks paljudele alustavatele tantsujuhtidele. Juubeliks valmiv lavastus keskendub õpetamisele, juhendamisele, eeskujuks olemisele ja edasi andmisele. Arenemiseks on vaja kaardistada, kus oled praegu ja kui kaugel on eesmärk. Tarvis on mõõta, kus oled hetkel ja kui palju järgmise verstapostini minna on. Mõistmaks, kuidas oled sinna jõudnud, on elus vaja vahel vaadata, kust tuled, kellega oma teid jaganud ja mida kogenud, nõnda on ka loomingus huvitav jälgida, kes ja kuidas on sind mõjutanud ja kuhu on sinu tee hargnenud. 

Laval on kahe Kalev Järvela elus ja loomingus tähtsa kollektiivi, Leigarite ja Koidupuna tantsijad. Kontserdi pealavastaja on Mall Paulus, kellele Kalev on ehk kõige rohkem eeskujuks olnud, lisaks kuuluvad kontsertlavastuse loomingulisse meeskonda Sille Kapper ja Jaan Ulst.

Toetajapiletid on müügil siin.

Jälgi ka ürituse infot Facebookis.

Kontsertlavastuse valmimist on toetanud Eesti kultuurkapital ja Tallinna kultuuriamet.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga