Maailma mõõtmine

posted in: Uudised 0

Eksperimenteerime identiteediga. Kes ma olen? Milleks ma võimeline olen? Mis mulle meeldib? Mis on minus juba olemas ja mida ma juba tean, aga mis minus peidus on, mida ma veel ei tea? Milline osa minust määrab minu olemuse täna, siin ja praegu? Kus algab uus maa, mida avastada? Mõistame uut maailma kui uusi tahke iseendas. Maailma mõõtmine on iseenda mõõtmine.

Loovliikumisest ja rahvapärimusest tiivustatud tantsulavastuse loovad Leigarite lapsed ja noored, kokku poolsada tegelast. Juhendajad-lavastajad Jaan Ulst ja Mall Paulus, muusikajuht Sirje Jõeleht.

Tule vaata! Kes neist on sinu moodi? Kuidas toimid sina olukordades, kuhu tegelased satuvad?

Esietendus Eesti vabaõhumuuseumis Sassi-Jaanil 16. augustil kell 16. Sissepääs muuseumipiletiga.

Projekti toetas Eesti Kultuurkapital.

Leigarid on vabaõhumuuseumis esinenud alates 1969. aastast. Kokku umbes 300 erinevas eas leigarit ühendab pärimuskultuuri-, tantsu- ja muusikahuvi ning koostegemise hea tunne. Leigarites saab tantsida, laulda, pilli mängida, käsitööd teha, rahvarõivaid kanda, üritusi korraldada, reisida, sõpradega aega veeta, pidu pidada ja muret jagada. Leigariks tullakse noorena ja jäädakse kauaks. Ootame ka uusi liitujaid: www.leigarid.ee/tule-leigariks

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga