Neljapäev, 15. august: kiirpilk tavalisele festivalipäevale

posted in: Taiwan 2019 reisikiri 0

Alustasime tänast päeva festivali lõputseremoonia tantsuprooviga.

Lõunat sõime varem kui tavaliselt ja siis oligi aeg sõita veeparki, kus toimuvad esinemised.

Sel ajal, kui enamus leigaritest jahutavast basseiniveest rõõmu tundsid, andsid Helen, Leanne ja Sander intervjuusid, nemad täna kahjuks vette ei saanudki. Esinemine kestis 35 minutit, saime täna sellega langenuteta hakkama.

Vahetanud rahvarõivad õhemate riiete vastu, suundusime tutvuma kohaliku traditsioonilise ööturuga (Night Markets – populaarsed õhtused-öised turud, kus kohalikud palju aega veedavad. Seal saab nimelt lisaks asjade ostmisele ka kohapeal valmistatud toitu nautida). Ööturul oli meie jaoks üllatavalt palju inimesi. See tund, mis me seal olime, möödus väga kiiresti. Ööturg üllatas meid oma madalate hindadega. Anett ostis endale uue kohvri, mis meid kojusõidu ajal bussis naerma ajas. Nimelt ei tahtnud kohver vaikselt ühe koha peal seista, vaid eelistas mööda bussi ringi sõita.

Täna õhtul pakkusid tšiillased meile oma rahvustoite. Taustaks muusika ja vahepeal meelelahutuseks ühistantsud. Päeva lõpetasime oma igapäevase koosolekuga. Kohe on käes kesköö, mil tõllad muutuvad kõrvitsateks ja kaunitarid tuhkatriinudeks ning meil aeg magama minna. Head ööd, sõbrad!

Kertu ja Liis, 347. toast

P.S. Tekst sisaldab mõningaid öötoimetajapoolseid täiendusi.

Pildimasinad olid täna Tuuli, Veronika, Solvi, Helen, Taavi, Karl Mattias ja 洪林誠 

Rindeteated:

  • Festivaliskoor tänase seisuga: 8 esinemist ja 4 proovi
  • Meditsiiniteated:
    • Jooksvalt on praavitatud üksikud pea-, põlve- ja kõhuvalud, ka üks pearinglus.
    • Kehatemperatuure täna ei mõõdetudki, ju paistame väga rõõsad ja roosad välja.
    • On leidunud mõningaid sääsehammustusi.
    • Kolmed põlved „ilusamaks“ teibitud.
  • Teate kui pikk võib olla üks kohalik sekund? Täna kestis see näiteks 14 minutit! Nimelt nii kaua kulus takso saabumiseni hetkest, mil öeldi, et see on sekundi pärast kohal.
  • Täna oli pangapäev. Rahavahetamine käib nii, et kogutakse kogu grupi vahetamist vajavad rahatähed kokku ja kaks esindajat käib kesklinnas pangas neid vahetamas. Selleks kulub kokku ca poolteist tundi.
  • Kehtestasime uue reegli, et öörahu algab kella 12 asemel pool tundi varem. Vajadusel tõstame selle homme veelgi ettepoole. Ikka selleks, et kõik oma vajaliku une täis magada saaksid.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga