Tantsulaagris saab tantsida, tantsida ja veel kord tantsida!

posted in: Uudised 0

Igal aastal toimuvas Leigarite talvises tantsulaagris tantsiti kolmel päeval nii, et maa tolmas, liiv lendas ja põrand põrus!

Sel aastal sattus 150 leigarit oma traditsioonilises talvelaagris hoopis keset õitsvat kevadet! Aprilli esimesel nädalavahetusel Roostale laagerdama sõitnud tantsijaid, lauljaid ja pillimehi võttis vastu särava päikesega mõnus kevadilm. Hulk treeninguidki oli kas terrassil, metsa all või lausa mererannal – nina sai päikest, jalad said liivaseks ja varbad karastava mereveega kastetud!

Tantsulaagri põhitegevus on teadagi tantsimine. Seda sai küllaga. Päevad läksid õpetajate valvsate pilkude all treenides. Reede õhtul oli meeleolukas tantsuklubi. Laupäeva õhtul jällegi sea aastal sündinud leigarite korraldatud pidu pealkirjaga “Suur sigadus”, kus paljud tuntud muinasjutud kanti ette hoopis ootamatul moel. Ja kõik, kel päevastest trennidest energiat üle jäi, kasutasid võimalust  end aegumatute hittide saatel oimetuks tantsida. Pikk päevatee kadus öösse ja kaldus hommikussegi… Et seal taas uue päevana trennisaalides hoogu koguda.

Viimase laagripäeva tähtsaim sündmus oli muidugi Kristjan Toropi “Ruhnu süidi” võistutantsimine, mis toimus juba neljandat korda! Rohkearvulise publiku ja range žürii silme all läks võistlustulle kümme tantsupaari. Žüriil võttis üksmeelele jõudmine kena hulga aega. Leigarid sisustasid ooteaega teadagi tantsuga. Äärmiselt tasavägises lahingus said napi, aga kindla võidu Mari ja Heigo Kendla! Palju õnne!

Üht-teist muudki mahtus laagrisse muidugi veel, muuhulgas mitmesugust näputööd, isetegevust ja jooksutrenne. Selleks aastaks laager läbi, uued väljakutsed ees ootamas – suvise esinemishooaja alguseni on vähem kui kaks kuud…

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga