Koolinoorte energialaks Paidest

posted in: Uudised 0

Maikuu esimese nädalavahetuse veetsid Leigarite koolinoored Paides rahvatantsufestivalil. Esinemised muusika- ja teatrimajas ning vallimäel laadisid kõiki asjaosalisi veel eesseisvateks kevadisteks pingutusteks nii vajaliku energiaga.

1.-12. klassi tantsijate, samuti õpetajate ja saatjate-lapsevanemate arvates möödus kahe festivalipäeva jagu organiseeritud ja ka ise leiutatud eakohaseid ning harivaid tegevusi linnutiivul ehk liigagi ruttu. Fotokaameraga jõudis mõned pühapäevased hetked jäädvustada Andruse isa Taavi Möller.

Täname Paide Gümnaasiumi, Pelgulinna Gümnaasiumi ning Eesti Rahvatantsu ja Rahvamuusika Seltsi väga vahva festivali korraldamise eest!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga