Kiri Maatasale

posted in: Uudised 0

Külma ja pimeda novembrikuu alguses käisid C-rühm ja neiduderühm Tartumaal II noorte folkloorifestivalil. Kuigi ülikoolilinna ja pealinna lahutab vaid kaks rongitundi, on mõnikord ikkagi tore uutele sõpradele hoopis kirjutada. Neiud tegid seda nii.

Tere, kallis Maatasa!

Meie nädalavahetus koos teiega oli väga meeldejääv ning oleme väga rõõmsad, et meid oma festivalile kutsusite.

Festival oli hästi korraldatud ning mõnusa õhustikuga. Ajakava oli läbi mõeldud ja mingit pidevat frustratsiooni tekitavat passimist ei olnud. Samuti meeldisid meile folklooritöötoad, kus oli võimalik uusi tantse õppida ning ka teiste rühmade liikmetega tantsida.

Kuigi festivali põhirühmad olid kõik tõesti folkloorirühmad, siis peakontserdil esineti üsna palju ka autoritantsudega, mis ei käinud festivali põhiideega kokku. Meil oli aga väga põnev vaadata, kuidas teie tantsite meile kõigile tuttavaid tantse hoopis teises võtmes. Samuti on väga imetlusväärne, et te kõik mängite lisaks tantsimisele ka pille.

Kõige suuremad mured olid meil majutusega. Nimelt oli Luunja võimlas paljudel väga külm ning nii mõnigi jäi pärast tükiks ajaks tõbiseks. Kas ehk võiks järgmistel aastatel majutus olla klassiruumides, kus on soojem ja mugavam?

Kiitus, au ja kuulsus toitlustajale: toidud Kapteni Keldris viisid keele alla. Eriti suured kiidusõnad sai pikkpoiss, mida teisel päeval sõime. Kõhud olid meil igatahes alati täis ja meel hea.

Me arvame, et teie korraldamised on väga ägedad ning loodame teiega ka tulevikus kohtuda.

Palju kallisid

Leigarid

Pildistasid Helen Lagle ja Taavi Truumure.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga