Mustlased, kiitsakad ja lambad

posted in: Uudised 0

Selle nädalal oli C-rühmal kaks toredat ülesastumist – esmaspäeval käidi Tallinna Mustamäe Gümnaasiumis ja kolmapäeval Arte gümnaasiumis. Mõlemas koolis tutvustasime 1. ja 2. klassi lastele oma tegemisi.

Väikeste poiste lemmikuks oli loomulikult võimalus suurte poistega koos Mustlast ja Kiitsakat tantsida. Pisikesed kiitsakad hüppasid nii, et maa müdises. Tüdrukud imetlesid ilusaid rahvarõivaseelikuid, mis keerutades “nii suureks lendasid”.

Ka õpetaja Sirje karmoškamäng ei jätnud lapsi ega ka õpetajaid külmaks.

00MGSirjega

Tore tõdeda, et nii mõnigi laps ütles kodus vanematele, et tahab meiega tantsima, laulma ja mängima tulla, nii et meie 1.-2. klassi rühm sai oma ridadesse natuke täiendust. Aga mahub veel, sest teate küll kuidas nende heade lammastega on. Eriti oodatud on need väiksed kiitsakad!

1.-2. klassi rühma tantsutunnid toimuvad esmaspäeviti ja kolmapäeviti kell 17:00-17:50 Tallinna 53. keskkooli aulas. Huvi korral palun täida liitumisavaldus siin.

Kirjutas ja pildistas õpetaja Mall.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga