Leigarid tantsisid võistu “Ruhnu süiti”

posted in: Uudised 0

Leigarite põhirühma traditsiooniline talvine tantsulaager sai teoks 3.-5. veebruaril tuttavas armsas Roosta puhkekülas. Kõigi aegade rahvarohkeimas laagris peeti rahva-, pärimus- ja loovtantsu tundide vahel maha ka pungi- ja rockifestival Roosta Rooster 2017, millega tähistati hiina kalendri kukeaasta saabumist.
Juba teist aastat lõppes laager Kristjan Toropi “Ruhnu süidi” võistutantsimisega. Eelmise aasta võitjate Ivar Truumure ja Kati Lepindi ning tantsuõpetajatest žürii hinnangul tunnistati 25 esinenud paari seast 2017. aasta parimaks Tõnu ja Triin Aas. Isikupärase, täpse ja harmoonilise “Ruhnu süidi” esituse eest on neil au aasta jooksul kanda sealsamas laagris käsitööna valminud pruudikrooni ja kübararosetti, mis seejärel järgmiste võitjate kätte edasi rändavad.

Kirjutas Sille, pildistas Tuuli