Pärimustants ajab noored pöördesse

posted in: Uudised 0

Leigarite noorterühmad — C-sega- ja neiduderühm — on oma septembris alanud trennihooaja täistuuridel käima saanud. Õpetajad aina rõõmustavad, kui mitmekülgsed, osavad ja toredad on meie noored. Vaata pilte — trennisaal on tantsulusti täis! Kindel see, et need noored tantsivad ägedaks nii tantsupeo kui pärimustantsu! Esimesed esinemised ootavad ees juba järgmisel kuul…

Mitu julget poissi ja mõni särasilmne neiu mahub rühmadesse veel juurde. On viimane aeg väljakutse vastu võtta ja iseendale tõestada, et rahvatants pole raketiteadus. Siit leiad hoopis hea seltskonna ja mitmekülgse treeningu! Liitumisavalduse saad täita siin. 🙂

Pildistas Raul Ollo.

 

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga