Oi, me tegime ilusaid asju!

posted in: Uudised 0

Kui esinemishooaeg on poole peal, tahaks nii mõnigi just nüüd ja kohe muuseumimurul värskem ja uhkem välja näha. Väsimatu käsitöökorraldaja Tuuli ja õpetaja Lembe tulid sooviavaldustele vastu ning päikeselisel augustiõhtul kogunes umbes 15 eri vanuses huvilist Sille katuse alla pärgi meisterdama: leigareid ja leesikaid (meile meeldib koos tegutseda nii kaugetel reisidel kui ka kodumaal), neiusid ja emmesid. Mõni tegi endale oma esimest pärga, mõni juba mitmendat teistele rõõmuks, ka kõige noorematele leidus jõukohast tööd. Soovijad said lintidele päris oma maitse järgi mustreid trükkida. Mõned otsustasid ära kasutada kollektiivis peituvat jõudu ja asjatundja hüva nõu ning toimetasid hoopis muude peakatetega. Keskendunud meeleolus jõudsid kõrvu huvitavad terminid „pärjaperse“, „linukapõll“, „arusaamatu kausike“ ning korduv manitsus, et liiga suurt pärga saab alati väiksemaks teha, ent mitte vastupidi. Aga vaadake kogu värvikirevust ja ilu siit piltidelt!

Tiina jutt, Tuuli pildid

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga