Leigarid avavad uued rühmad noortele tantsijatele

posted in: Uudised 0

Sel sügisel alustab Leigarites tegevust kaks uut noorte tantsijate rühma. C-segarühm ja neiduderühm ootavad 15-21aastaseid noori, kellele meeldib mõte minna ühiselt tuleval suvel toimuvale XII noorte tantsupeole ja kes tahavad selleks kõvasti trenni teha. Muidugi unustamata seejuures lõbusat ajaveetmist ja hüva seltskonda nii tantsutundides kui esinemistel ning enne ja pärast neid! Leigaritel on palju esinemisi ja muid põnevaid tegemisi ka väljaspool tantsupidusid. Loe lähemalt siitsamast kodulehelt või uuri lisa Facebookist. Sellest kõigest hakkavad noored leigaridki otsekohe osa saama! Noorterühmade trenniajad-kohad jm info ning liitumisavalduse vormi leiad siit.
Uusi liikmeid võtab vastu ka 5.-6. klassi rühm. Eriti oodatud on poisid, et rühm ikka segarühma mõõdu välja annaks. Info siin.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga