Aasta uues veebikodus

posted in: Uncategorised 0

Kõlagu nüüd trummipõrin ja fanfaarid… Hurraa ja palju õnne – täpselt aasta tagasi postitasime oma uuele koduleheküljele esimese uudise. See rääkis sellest, et algamas oli tantsukursus uutele leigaritele. Kodulehekülje toimetajad on rõõmsad ja rahul, sest aasta jooksul oleme leigarite tegemistest jõudnud avaldada 32 uudist. Statistikamootor teab veel rääkida, et suvel on olnud rohkem uudiseid, mida jagada, et kõige rohkem on loetud uudiseid, mis tutvustavad võimalusi, kuidas leigaritega liituda, suurt huvi on pakkunud ka leigarite seiklused erinevates välisriikides. Uudiste edetabelis viiendal kohal on aga hoopis tore siseuudis eelmise aasta jooksul sündinud leigaribeebidest.

Rõõmu teeb, et huvi leigarite vastu aina kasvab – külastatavuse numbrid on jätkuvalt tõusuteel ja unikaalseid kasutajaid maailma eri paigust on meie lehele jõudnud suisa 5800-l korral, kõiki külastusi kokku on üle kümne tuhande.

Kui sul on mõni hea mõte või teema, millest tahaksid rohkem teada saada ja lugeda, anna kasvõi siinsamas kommentaarides meile märku.

Selle väikese tähtpäeva puhul sõime täna trennis torti ka!

Kirjutas Kadri, pildistas Tuuli

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga