Leigar — eestirootslane?

posted in: Uudised 0

Tegelikult ikka ei ole! Aga rootsi ja rannarootsi tantse tantsime küll ning seepärast käisime ka eestirootslaste III laulu- ja tantsupeol Haapsalus. Pidu peeti 2. juulil Haapsalu piiskopilinnuses ja leigareid oli osalemas üle viiekümne. Aga eestirootslaste pärimuse usku oleme vist küll, sest tantsupeol olid lisaks tantsijatele leigar-pealavastaja (Krissu), leigar-pealavastaja assistent (Sille), leigar-koordinaator (Juhan) ja leigar-pillimehed (Leanne, Ede-Mall, Veiko, Kristina) … Peo enese kohta saab Lääne Elust põhjalikult lugeda, meie laseme oma tegemistest siinkohal edasi jutustada videol ja piltidel.

Pildistasid Ivar Truumure, Jüri Raidma, Gerli Kuhi ja Tuuli Keerberg.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga