Leigar — eestirootslane?

posted in: Uudised | 0

Tegelikult ikka ei ole! Aga rootsi ja rannarootsi tantse tantsime küll ning seepärast käisime ka eestirootslaste III laulu- ja tantsupeol Haapsalus. Pidu peeti 2. juulil Haapsalu piiskopilinnuses ja leigareid oli osalemas üle viiekümne. Aga eestirootslaste pärimuse usku oleme vist küll, sest tantsupeol olid lisaks tantsijatele leigar-pealavastaja (Krissu), leigar-pealavastaja assistent (Sille), leigar-koordinaator (Juhan) ja leigar-pillimehed (Leanne, Ede-Mall, Veiko, Kristina) … Peo enese kohta saab Lääne Elust põhjalikult lugeda, meie laseme oma tegemistest siinkohal edasi jutustada videol ja piltidel.

Pildistasid Ivar Truumure, Jüri Raidma, Gerli Kuhi ja Tuuli Keerberg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *