“Kujutletud maastike” pileteid saab osta Piletimaailmast

posted in: Uudised 0

Leigarite esimese kunstilise juhi Kristjan Toropi sünniaastapäeva tähistame seekord Jaan Ulsti uuslavastusega “Kujutletud maastikud”, mis etendub Kose Kultuurikeskuses 5. märtsil kell 16.

Võiksime etendust iseloomustada kui osalusteatri lavastust, mis kutsub publikut oma tavatute vastandustega rändama kehaliste kogemuste maastikel. Lavastuses kohtuvad Eestis ja Põhjamaades arenenud harrastusrahvatantsu traditsioonid, nagu need omal ajal põimusid vanade mõtte- ja töökaaslaste Kristjan Toropi ja Jaan Sommeri loomingus.

Kaasa teevad kõik Leigarite tantsurühmad, laulurühm ja pillimehed. Lavastab Jaan Ulst, tantsud õpetavad selgeks Jaan Ulst, Sille Kapper, Mall Paulus, Solvi Kruus, Sirje Jõeleht ja Georg Jüriado. Helikujundaja on Ekke Västrik.

Piletid on müügis Piletimaailmas https://www.piletimaailm.com/performances/60107-leigarid?

NB! Osta pilet juba täna ära ja sa ei pea enne etendust rohkem muretsema, kas mahud ikka saali või mitte.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga